Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedräkning är tiden, vacker så

I väntan på dig slår jag ihjäl tiden
Som smältande istapp droppar
Faller till marken och fryser
Till är inte tiden, från är




Fri vers av Horace
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-03 11:27



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Uppsprickande
Insiktsfullt
Skriftat!
;)
2021-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace