Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart 2:a Advent

 

 

andra Advent stundar

då ingen blundar

vill ljuset njuta

vinter inbjuda

 

snön vit och kall

gnistra skall

i mörka vinternatt

brasa sprakar glatt

 

nu närmar sig jul

låga lyser gul

värmer frusen själ

vill allas väl

 

Advent, Advent

så har det hänt

det vi länge känt

tiden har vänt

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-03 12:13



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ses i maj...godnatt! Mvh Björn
2021-12-15

  Kungskobran VIP
Äntligen är vi två
med en det var ensamt att stå
snart skall det ske
då vi blir vi tre
och med fyra är lyckan full
för Jesus Kristus skull
2021-12-04

    Lena Staaf VIP
Fin text om vår längtan efter ljus och att det snart är dags att ljuset ska återkomma på riktigt.
2021-12-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ljusets betydelse i våra liv.
2021-12-03

  Sparvögat VIP
Vackra ord som faller likt snökristaller intill lågans ljus…
Fyndig avslutning
2021-12-03

  Bengt H VIP
Vackert med lite extra maffigt rim på slutet.
2021-12-03

  AiA Maria den fria
Fint!

Hoppfullhet i lågan !

Tack!
2021-12-03

  Solstrale VIP
Ja dessa väntans tider, på ljusets återkomst, men ack då det återvänder har det blitt modernt med mörka solglasögon! {:}
2021-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP