Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRÅN DR FREUD'S SOFFA

Vad en psykoanalytisk terapeut
skulle tänka om att en klient
skulle göra i en viss situation
är exakt det som terapeuten
själv skulle göra vilket avslöjar
honom själv,men inte hur klien-
ten skulle tänka som ställer sig
helt främmande till hur terape-
uten tänker eftersom klienten
som självständigt tänkande
individ tänker helt annorlunda.

I denna situation uppstår ett
motsatsförhållande
där terapeuten blir klienten
och klienten terapeuten.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2021-12-03 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP