Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln flög här inatt

Ängel flög här i natt
Jag kan känna dess stoff
Det är klart och glimrande
Och utan någon doft

Vingslagen var svepande
Fast jag inte såg någon alls
Och ögonen var lysande blå
Och såg på mig som sov

Vetskapen är inte en tro
Utan något som är sant
Och jag fick en inre ro
Av ängeln som flög här inatt




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-03 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva