Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego-adeln lyser starkt med stulen bensin

Egoisterna lyser så starkt

alltid jagar de mer makt

Ler när medmänniskor leds till slakt 

och behåller sin egoism intakt

 

Empati är ingenting för dem

de bryr sig bara om sitt hem

Bygger om sitt hem till slott

gör om bidrag till avdrag och deras penningtillskott

 

Egoisterna lyser än bättre

när orättvisorna blir allt fler

De drar ner rullgardinen

för sjuka som inte har råd med en centiliter bensin

 

Släcker alla lampor som stör

för vem fan bryr sig om andra som dör

De hör inte hjärtskärande skrik utanför

de bara ler åt hjälplösa, som inga andra gör

 

Egoisterna hyllar sig själva

och ser utsattas bästa som en fälla

Ser natten och dagen som sin

ser mörkret och döden som din

 

När sista timme är slagen

släcks de fattiga andetagen

Sverige tänder sakta

nazismens lykta

 

Egoisterna sjunger fy fan va jag är bra

akta dig för Allah, Moskva och vänsterns DNA

Sen blir en utsatt svensk gratis mat på ett guldfat

för nåt sjukt denne dog i efter bidragsstopp tillverkat av dagens pirat

 

Sen sitter egoisterna där och sjunger

om dig Palme och andra utsatta som dukar under

Vi lura er med bensin

så nu äter vi er, era jävla svin

 

För ingen ska få ta

något från oss som är bra

Allting är vårt

ni får inte sitta i vår båt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-03 14:33



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Egotsten säger till den hemlöse att du får skylla dig själv.
2021-12-04

  Bibbi VIP
Gör bara inte avfallet större än Jesus!
2021-12-04
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP