Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg ned de etablerade politiska partierna!

1-2 % av den svenska befolkningen lever i allvarlig materiell fattigdom och ytterligare några procent lever i fattigdom. Vi har för närvarande en regering som är socialdemokratisk och som för att leva upp till sina fina ideal borde göra någonting för att hjälpa alla dessa fattigsvenskar som är tvungna att hämta matkassar hos till exempel svenska kyrkan vars ledare och personal helt tydligt och klart äger ett varmt och solidariskt hjärta i Jesu Kristi anda. Så lägg ned de etablerade politiska partierna som har förverkat sin rätt att existera. Speciellt de vänsterorienterade partierna borde skämmas och ta sig i kragen i en sann självrannsakan. Man kräks när man beskådar dubbelmoralen och skenheligheten. Det är svårare för en rik och förmögen människa att komma in i himmelriket än vad det är för en kamel att komma igenom ett nålsöga. God Jul!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-03 19:24



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rösträtten har vi kämpat för så den bör vi inte skrota. Men partierna borde skärpa sig och omfördela landets rikedomar så att vi slipper fattigdomen.
2021-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP