Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåret brinner

Jag är ett köttsligt offer,
jag är fårets feta delar
som fräser på det glödande altaret.

Överger mig och låter Zeitgeist
passera rakt igenom,
spela ut din agenda i min kropp.

Detta är kulturens kretslopp.

Visa mig vad som går
och vad som består.

Med smärtan som enfald jury.

Ingenting som sveddar mig
när jag redan alltjämt brinner.




Fri vers (Fri form) av agh.nilsson
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-03 19:27



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja men finns det någon Zeitgeist i den postmoderna splittringen?
2021-12-06

  Kungskobran VIP
När jag brunnit upp finns något alltid kvar, atomer i förgänglighetens dal
2021-12-04
  > Nästa text
< Föregående

agh.nilsson
agh.nilsson