Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mormor, ord gör inte ditt liv rättvisa. Vi ses snart igen.


Veras dikt


Stilla lämnade du jordelivet
Kvar är vi med saknad stor
Ditt kapitel färdigskrivet
Mormor, syster, vän och mor

Och om sorgen blir för tung
Eller hjärtat hostar brista
Minns då allt det goda
Som ryms i det vi mista

Finn också tröst i minnen
För dessa finns alltid kvar
Ty du lever i våra sinnen
För evigt underbar




Bunden vers (Rim) av Bortom stigen VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-03 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP