Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chefernas och politikernas eviga inre kris

Tvångsmässigt förnekande och snacksaliga chefers och politikers inre mörker. Deras svek, ignorans och nonchalans äter dem innifrån. De dövar det lilla usla samvete med shopping, svindyra bostäder och alkohol. Deras kontaminerade svarta nätter tar struptag om deras förvrängda verklighetsuppfattning och deras demoner rider dem i sporrsträck ut på Internets öde slätter där livet är ensamt och svinkallt. Kärleken är för dem något både alldeles irrationellt och sentimentalt och deras slutliga livskrasch är omänskligt hård och ofrånkomlig.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-12-03 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP