Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Skillnader klokuggla



Var inte ledsen du har väl inte glömt
det äkta spelar med rena kort
och har händerna på bordet
de oheliga använder märkta kort
och döljer sina händer
Ingen rehab hjälper enögda
de lägger sina ägg i en korg

Hjärtekram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2021-12-03 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP