Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
barfota till sist, inte spårlöst försvunnen men ute


Spårlöst utloggad



Efter ha sett baksidan av allt gott
återstod inte mycket annat än att
vända allting ryggen

utloggad från det alla tar för givet
tog han inget mer än väskan tillät


Några viktiga böcker först, verktyg
några filtar och beslutsamheten att
aldrig vända om gick han ensam ut

ur livet som han känt det, som alla
han känt fortsatte leva oavsett hur


Fotspåren tog slut först, det var det
första han lärde sig utelämna
resten kom nog vartefter tiden gick






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-04 00:00



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Läser med en stor tillfredsställelse.
Tack!
2021-12-07

  Kungskobran VIP
När ödets klockor ringa
är vi så små
tassar försiktigt fram på tå
utloggad
bortvänd
spåren sopas sakta igen
försvinner till evigheten

2021-12-04

  Bengt H VIP
Ja, det är så mycket vi inte ser.
2021-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP