Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långa

som uppspänd långa
i sträckbänk
jag lapar blänket
i dina tårar
och solen i din hud
bara dårar glömmer bråddjupen




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2021-12-04 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP