Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämnden var ljuv


Mörda eller att bli mördad
Det är den eviga frågan
Åtminstone bland rösterna i mitt huvud

För min blivande mördare går där ute.
Men han vet inte om mig. Ännu.

Men jag vet tillräckligt om honom
Det måste jag göra

Till dess sitter jag här
Tillsammans med människans bästa vän

På min gungstol på min veranda
Och på kriget jag nu väntar




Fri vers (Fri form) av BaaBiiBoo
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-12-04 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaaBiiBoo