Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

******* LYFT *******haiku

  

Ljuskaskaderna

Snöstjärnemosaiken

Högtflygande dag




Bunden vers (Haiku) av AiA Maria den fria
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-04 11:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint lyft
2021-12-05

  Öknens Ros VIP
Snyggt!
2021-12-04

  Sparvögat VIP
Ser snöflingor och fåglars flykt i dina vackra ord…
2021-12-04

  Solstrale VIP
Flingeromantik, eller svaneromantik de flyger högt där i streck... Över blå himmel!

Mycket vackert fångat!
2021-12-04

  Kajan VIP
Få kan som du uttrycka oändlig rymd i minimala ordalag, snyggt skapat !
2021-12-04
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria