Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Freedom's just another word for nothing left to lose..." (Kris Kristofferson)


INGET ATT FÖRLORA

Jag blev fri från mina bojor

och har inget att förlora

Jag har mött Guds härlighet

och inga ord kan bli för stora

I den värld som jag har lämnat

är förvirringen total

Där styr ondskan och där offras

ännu ofödda till Baal

 

Jag blev fri från syndens bojor

Det var himlaljusens Fader

som grep in mot alla nojor

ifrån nöjenas estrader

Det är Jesu blod som borgar för

att jag är ren och fri

Den som en gång bort från synden dör

skall sen rättfärdig förbli

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/12 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2021-12-04 11:46



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
På pricken!
2021-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP