Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha läst "Året med 13 månader" av Åsa Lindeborg.


UTANFÖRSKAP

-Me Too?
-Yoou Noo!
-Me Noo?
-Yoou Fat Coow!
-Ooh...
-Yoou Noo Fat Coow Maybe Yoou Too Me Too!
-Tjoohoo! Me Noo Fat Coow Me Too Me Too! DooBeDooBeDooBeDoo It Right Noow Noo Fat Coow And I'll Be Me Too! Goo! Goo! Goo!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Björn Björkegren/Blue Bear
Läst 346 gånger
Publicerad 2021-12-04 12:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Me Too-rörelsen spårade ur i fascism.
2021-12-04

  Björn Björkegren/Blue Bear
:)!
2021-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Björn Björkegren/Blue Bear
Björn Björkegren/Blue Bear