Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MASSMEDIAL GOEBBELS-JOURNALISTIK

Han omskrivs som en "världsartist"och
nästintill musikaliskt geni till trots 80 %
av världens befolkning aldrig hört talas
om denne världskända artist för det är
så den massmediala Goebbels-journali-
stiken jobbar tills hela mänskligheten
blivit så pass hjärntvättad av upprepade
lögner att de förefaller sanna.

Världsreligionerna,Häxprocesserna och
antisemitismen föregicks av sådan
propagandastrategi där den psykotiska
masshysterin triggades upp till sitt
maximum.

Det är alltid effektivt få mänskligheten
tänka i klump.

Under 2000-talet florerar fortfarande
virus av olikartade smittorisk,
så pass opp ! för ingen vet när sockret
blivit salt eller vilka nya diagnoser man
hittar på.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2021-12-04 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP