Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


major morgonkrök


Dra mig baklänges på en vagn
vad har hänt
har ett moln landat och vänt
med ett språng kastade han sig ut
gjorde ett tappert försök
fick strax vända om
farlederna var alltför djupa




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2021-12-04 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP