Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Siljansbygdens minnen


I ett och samma hägn


Minns mitt sommarland
Lite efter hand

Sjön en stilla sommarkväll
med björkars sus

Morgonen med gässens
fågelsträck

Flärpande vingars flykt
snuddande vid vattenytan

Ovädersmolnens blixt
och dunder

Och ett fuktigt lätt
sommarregn

Hela det trolska landskapets
vidd och bredd

I ett och samma hägn




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-04 12:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Underbara minnen
2021-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP