Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastkilad

Är fastkilad
mellan
förutfattade
meningar
mellan
tänger
tankar
av tvång

Är fastkilad
mellan
Dåtid
Nutid
och hoppfulla
Framtidsplaner

Är fastkilad
mellan
Dagdrömmar
Mardrömmar
Sanndrömmar

Allom skapas en väv
Ett drömlandskap.





Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 142 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-04 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t