Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väster om månen

På andra sidan månen är du,
och jag
kurar
Helt nära marken lyssnar jag,
neråt.
Älskar
dig
sönder
och
samman
I hemlighet,
väster om månen
och alla stjärnor vet om dig ,
och en bit av mitt mörker vet
När 5 % av vinden är stilla , tveksam,
en bit ifrån
Bakom månen finns du

Jag ska inget säga
om du stannar




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 97 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-04 16:42



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Dikt som bär
sin hemlighet
o mystik inom
sig.Till läsaren
att förankra?

2021-12-13

    ej medlem längre
Ja, den kärleken, den kärleken. Ljuvlig och evig när den är som bäst.
2021-12-08

  Stanley Rydell
Lyssnandets lågmälda längtan, en inbjudan så nedtonad att den kräver att bli lyssnad till!
2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn