Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppför djupen

Låt inte tyngdkraften
störa

Det finns bara en sak
att göra


Ta dig
uppför djupen




Fri vers (Fri form) av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-12-04 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP