Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SIDENSVANSARNAS KONUNG

Sidensvansarnas konung han satt där

högst upp i trädets topp

Skrudad i vackert rött lyste fågeln

som en fyrbåk av liv och av hopp

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/12 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2021-12-04 19:31



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fin
2021-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP