Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Golvad av Friedrich

Åh Nietzsche,
när dina resonemang kommer
och klampar in på mina
hypotesers trädgård

får du dess spirande häckar
och späda arrangemang

att likna korthus




Fri vers (Fri form) av agh.nilsson VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-04 19:35



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja. Men Nietzsche började ju med antireligiöst svammel istället, inte sant? Också religiöst svammel fast från andra sidan spegeln. Men som filosof har han ändå mer liv än de andra sammanlagt.
2021-12-06

  Kungskobran VIP
Nietzsche är en dröm mot Kirkegards ständiga motsägelser och religiösa svammel
2021-12-05
  > Nästa text
< Föregående

agh.nilsson
agh.nilsson VIP