Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn ute regn inne

REGN ute; regn inne: regn i mitt sinne
Nej någon poet blir jag nog aldrig
Det var det hele
Livets största fråga som du inte kan värja dig från när
beslutsångesten marterar din ömkliga själ
Varför? Varför inte?
Det var det hele
Andas in och andas ut
Livets gåta så enkel och så svår
Tantriskt sex betyder konsten att bestämma över sin egen orgasm
Kanske jag är ingen expert på indiska tänkesätt
Men ändå men ändå som jag brukar säga i och med att jag inte kände till den
"klassiska" Lorry-repliken - tänkte inte på det




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-04 19:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord arbetar åt rätt håll! Det är ”bara” att kommendera dem.
”På stället marsch!”
2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP