Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken är som en flyktig vind i mitt liv

kärleken är som en flyktig vind i mitt liv 

som smekte min kind och som jag njöt av 

 

innan den dragit förbi den lämnade djupa 

spår inom mej och fylld mej med vackra

 

minnen som jag har left ut av i hela mitt 

vuxna ensama liv långt bakom regler och 

 

låsta dörrar övergiven och ensam med en 

otrolig lust till friheten och alla möjligheter 

 

till att få bli rörd och röra någon annans hjärta

igen bara en sommar fylld av kärlek och glädje 

 

skulle räcka i resten av det liv som återstår för

mej det är saningen och min högsta villja 

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-04 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten