Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kärlek du en gång svor

 

 

den glöd som en gång fanns

den bara försvann

ej längre du mig famnar

i blindo jag famlar

 

säg, var är dina tankar

jag förgäves på din port bankar

har du någon annan kär

jag finns ju här

 

du med falska kort spelar

du står där och velar

tycks vilja både ha och ta

smilar oskyldigt varje da'

 

du tror jag inget begriper

tror jag är en mus som piper

tror att jag ingenting vet

men där går du allt bet

 

när du väl ur sömnen vaknar

vem är det då du saknar

hon som flera män chattar

att du inte fattar

 

för dig hon bara leker

sig själv hon smeker

och du bara undrar

varför hon dig beundrar

 

din ålder du mörkat har

du upplevt många da'r

din ungdom är länge sen över

du vill till hagen med gröna klöver

 

du är inte längre en ung man

men du vill visa att du kan

charma och bedåra kvinns

ser inte att jag finns

 

kanske jag en dag får uppleva

någon som får mig att börja leva

en som är ärlig och varm

en med både klokhet och charm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-05 10:04



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tur man bara är 27. Otur att ingen förutom jag själv tror det bara.
2021-12-15

  Mats Edin VIP
Så länge liv…finns hopp:))
2021-12-06

  Kungskobran VIP
o denna kärlek
o denna sorg
vi stapplar vidare
förlorade
i denna kärlekens labyrint
2021-12-06

  AiA Maria den fria


Berörande kännbara rader
som andas obalans, smärta,sorg
i maktlöshetens spår

Når åndå hoppet
Tron på livet o
kärleken

Tack!
2021-12-05

  Susen VIP
Ja, det svåra att vårda relationen. Fint skildrat
2021-12-05

  Sparvögat VIP
En gemensam som famlar i blindo, ungdomen lockar vissa män…
2021-12-05

  Solstrale VIP
Bra formulerat och uttryckt om detta svåra med relationen...
2021-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP