Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punkt bakom oss.

 

Idag. Den där punkten all klokskap 

pekat på i åratal. Skiter väl hon i. 
Ingen särskild typ av klokskap flyttade 

på dig. Punkten kom. Förflyttade sig tyst 

och märkbart. 

den ligger där avsvimmad plötsligt. 
jag drar och drar men inte mycket sker. 

 

Du frågade mig från avstånd om jag verkligen 

älskade dig på allvar. Du satte dig på den högsta 

punkten med den milsvida utsikten. Under benen 

låg din karriär och din präktiga familj. 

 

Vet inte om jag någonsin bör svara. Det är i 

tunnlar mina hesa svar hörs. Inte faan sträcker 

sig min röst fram till ditt fastfrusna land, din 

typ av karga, ordningsamma tillvaro. 

Minnet svalnar dansen viner över tundran 

 

som blevo örnen. Ja den utsträckta förvissningens 

vidsträckta mark. Långt långt förbi din föreställningsförmåga. 

 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-05 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP