Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt sinne

Du är i mitt sinne innan jag ens öppnat mina ögonlock.
Saltet från nattens tårar finns ännu kvar på kinderna.
En svidande och brännande känsla som där dröjer sig kvar.
Minnen av våra stunder som flimrar förbi inombords
Djupa blickar som möts och händer som rör varandra.
En smärta av längtan som vill tillbaka till de stunderna.
Till din famn, din doft och ljudet av ditt skratt.
Endast då kan flodens tårar sluta rinna och finna ro.
Så nära i tanke och känslan men långt bort i avstånd.
Blunda och håll min hand så är vi hos varandra igen.






Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 173 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-12-05 07:01



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Tack va glad jag blir :)
2021-12-06

  mare VIP
Så vackra
talande rader
bokmärker.
2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan