Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgon älskade uggla <3


i den bästa av världar



bryr sig människor ännu varandra
de rånar inte den som ligger ner
och stjäl allt av värde på kroppen
sedan stjälper de den i avloppet
och går därifrån

så länge människan förmår sätta ner foten
och säga nej tack till gatloppet
finns det möjlighet att överleva
och kan fira en fridfull andra advent
utan att må illa




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-12-05 07:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
absolut!
2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP