Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VISDOMENS INVESTERINGAR

En lärd,som inte enbart läst och tänkt,
utan även levt kan efter sina erfaren-
heter sägas vara vis där avvägningen
mellan det negativa och positiva utgör
resultatet som negativ erfarenhet utgör
kontentan av den politiska världsord-
ningen vilken inte generellt behöver
värderas utifrån enskilda individers
erfarenheter emedan de närvarande
kan vara frånvarande vilket blir den
positiva investeringen av dess visdom,
sedan det visat sig att teorierna inte
höll i praktiken.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2021-12-05 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP