Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt ser fint ut på ytan



förlossningsskadorna inte synliga
efter många barnafödslar
psykiska skador även de osynliga
vården förmår inte plåstra och laga
alla de som bär livslånga skador
skrämmande men alla kämpar på
och förundras, känner julens
alla magiska ögonblick flöda
genom varje ven



anm.
alla olika det finns de
som ogillar julen hednisk ?
eller obehagliga minnen






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-05 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP