Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Strävan


Fösökte tända eld på orden
med fingertopparna
mitt ljus blev för starkt
och de som vandrade i mörkret
flockades runt mig
som malar kring ljuset
De talade inte mitt språk
och släckte nästan mig
människan får aldrig sluta
kämpa för sina rättigheter
att vara en människa
just som den är

den dagen kommer
kanhända det tar tusen år
språket det enda som överlever
det enda som inte berörts
av besudlade händer
förstörts av trampande lerfötter

Livet kan vara grymt om vi låter det




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2021-12-05 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP