Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en idiot!

Jag är en idiot som försökte, när jag vet hur det slutade
När jag vet hur det kommer att sluta den här gången också

Jag är en idiot som försökte, när jag så många gånger blev besviken
Besviken på att du ännu en gång drog ner mig i ditt giftiga nät

Jag är en idiot som försökte,
när jag vill vara svår och stå emot ditt giftiga nät

Jag var en idiot när jag lät dig riva ner mina murar
Murarna som jag länge har byggt upp

Om sanningen ska fram, försöker jag inse vad som sker
Men tankarna är många och jag gillar inte den jag är när du är i närheten

Jag tror jag tar en jordenrunt för att glömma allt en liten stund
Men snart är jag tillbaka äcklig, ful och tom

Om sanningen ska fram, försöker jag inse vad som sker
Men jag är en idiot som ens försökte.




Fri vers (Fri form) av Jasmine_S
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-05 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S