Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om känslan av tveksamhet gällande om det var rätt beslut att bryta upp en långvarig kärleksrelation.


Tveksamt uppbrott

Efter många år tillsammans,
allting tog slut,
jag tänker nu på det
varje minut.
Vad blir det utav oss,
vad gör vi nu,
min trygghet i livet,
det var trots allt du.
Ångest äter upp mig,
vad tar jag mig till,
är detta verkligen
vad jag nu vill?
Du kommer nog finna
ny kärlek till slut,
Jag hoppas så det går
att härda ut.




Bunden vers (Rim) av Newauthor
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-05 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Newauthor

Senast publicerade
Tveksamt uppbrott
* Se alla