Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt påhittat, om någon tar åt sig bör vederbörande kanske se på vad denne gör själv först :)


Jobbintervju med en narcissist

Typisk arbetsintervju med en viss person

-Hej välkommen
-Hej vad får jag i lön ?
-Men... Du har ju precis kommit hit? Vi måste ju gå igenom jobbet opch din lämplighet?
-Jag kan minsann det här bättre än andra!
-Hur länge har du varit i Branschen?
-Jag har väl sett på TV och hört av mina goda vänner hur man gör, såg en film om det en gång med.
-Men..Utbildning?
-Jag var förbi biblioteket igår och reserverade en bok i ämnet.
-Så du har inte läst det?
-Det behövs inte jag lär mig snabbt!
-Men hur är du på att passa tider?
-Jag kommer aaaalltid i god tid....
-Men idag kom du ju en halvtimme sen och stod dessutom utanför och rökte innan du kom in?
-Jamen det var för att någon idiot stressade mig så att jag missade bussen...
-Vilka arbetstider kan du bäst jobba?
-Jaaa helst 10 til 12 och 13-16
-Deltid ??
-Nää jag ska ha full lön det är jag värd !!
-Hur lång ifrån bor du?
-Jag ska få en lägenhet alldeles i närheten och till dess har jag goda vänner att sova hos...
-Har du kontrakt påskrivet?
-Nää men de måste ge mig eftersom jag ska ha det.
-ooook... men du.. vi hör av oss när vi vet.
-Så när kan jag börja? och jag behöver ledigt nästa vecka men det går väl bra ?

 




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2021-12-05 22:40



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Tur det är påhittat, man kan bli mörkrädd för mindre.
2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP