Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagena kink: att underkasta sig undergivna kvinnor


Livet för dummies 62 <3


jag simmar lugnt under ett kast
mens kön sprutar fören ensammen
jag ingår i fogens perambula last
förbyter mig vid stor kredit amen

min gasfackla dragar xibits sötsak
alla stigar går dit skannaren ser rött
alla vi är utanför, exdisslar din ensak
du är den rödaste sillen, väl bemött

Aninbe eller bara Gripa vaxar full
allmansrätta ängars snickares sorg
småtta blåser arielskum för min skull
punzisen har mitt hem i sin borg

oändliga spegelmackors handkraft
signalerar efter vanmakt och får chi
distrahera tyrann för god natts yxskaft
en manlig transfobisk vildvittras onani




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 104 gånger
Publicerad 2021-12-06 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd