Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra advent sen decemberkvällbagatell 3

 

 

Skägglaven pudrad

i vitt stjärnorna rör sig fritt

på himlapällen

månskäran kröner granens

topp  brasans glöd har falnat

 

under björnfällen

snarkar en kolare svagt

tissel och tassel

från skogväsen hörs lite

vagt inget som stör drömmen

 

nordsvensken har fått

hö och vatten stampar och

frustar i skuggan

i månskenet glittrar snön

blå om midvinterkvällen

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-12-05 23:46



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Å, så bra! Du kan verkligen skriva!
2021-12-06

  AiA Maria den fria

Vackert!

Tack!
2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP