Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet artisterna om detta...

- Men vad görs artister av Bett?
- Det hörs väl på ordet jättelätt!
- Säg det bara du!!!
Alla vi, undrar nu...
- De tillverkas ju utav: Konstfett!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-06 03:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Skrivet o framvärkt ej så illa, att liksom på is nu trilla, en och annan till besvär, för läkarlag i stora hus på begär, kanske visas där en även villa...
2021-12-08

  ULJO
Fyndigt
2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt