Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2021.12.06 måndag


Evig stillhet

 

Skrattets samkväm med tanken
lockar oss att småle en smula
åt vad barn ännu inte vet.

Vi kom ur kärleken till blodsförtröstan
för att sondera våra känslor
över livets eviga löften

Du vet väl vad jag menar
när jag säger Gudsgåvan
och möter dig vid porten.

Jag ser dig ljus,
du oumbärliga stilla hjärtslag
av lugn och ro

Ja, trygghet bortom stormens öga.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-06 04:37



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En fin ton ljuder i detta skeende.
2021-12-11

  SatansSon VIP
Bra diktat
2021-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP