Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livspusslet


Sammanfogar
bit för bit

Bilden jag för
mitt inre ser

Den som
mer och mer
syns bli komplett

När jag
dag för dag

Lägger till
och drar ifrån

Med ålderns rätt




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-06 08:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Di Leva sade en gång, att detta med att skriva låttexter är som att lägga pussel.
2021-12-07

  ULJO
Tur att inte bitarna till livets pussel är slut.
2021-12-06

    Lena Staaf VIP
Ibland råkar man stöta till pusslet och allt kommer i oordning. Då är det bara att sätta igång med att pussla igen.
2021-12-06

  Kungskobran VIP
Ännu finns några bitar kvar
att lägga i på ålderns dar
då blir puzzlet komplett
det gäller att vända dom rätt
nu har jag endast en bit kvar
sedan är det slut på mina dar
2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP