Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Livs puzzlet av Lotta Ålhed


Sista biten

Ännu finns några bitar kvar
att lägga på i ålderns dar
då blir puzzlet komplett
men det gäller att vända bitarna rätt
så att inget går snett
nu har jag endast en bit kvar
sedan är det slut på mina dar




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-06 09:17



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Kännbar symbolik!

Själv gillar jag att ”skaka om” bitarna ibland...också:)

Tack!
2021-12-06

    Lena Staaf VIP
Livspusslet är svårbedömt ibland blir det hål i pussley när en bit saknas, ibland blir det en bild över.
2021-12-06

  Monika A Mirsch VIP
Vi är många som spelar med i detta pussel.
2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP