Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Han hann förre mig!

 

Döden!

Hann förre mig till mitt hjärta

Innan mitt hjärta blev kär

 

Döden!

Hann förre mig till mina känslor

Innan de blev till poesi

 

Döden!

Hann förre mig till min kropp

Innan den blev till en människa

 

Döden!

Hann förre mig till mina drömmar

Innan de blev förverkliga

 

Han går förre, efter och omkring mig

Leder mig till mitt enda öde

Till den magiska döden

 

Den levande döden!

inom mig

inom och i allt liv




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2021-12-06 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP