Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ont i tankar

 

Ont i känslor

Ont i tankar

 

Ont i tankar(smärta)

Ont i tankar(brist)

 

Ont i drömmar… brist

Ont i liv… smärta

 

Ont i ögonblickar… brist

Ont i människor värme… smärta

 

Ont i lek

Ont i pengar

 

Ont i leende

Ont i ord

 

Ont i sällskap

Ont umgänge

 

Ont i allt

Ont i allt

 

Misär!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2021-12-06 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP