Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eaux Sombres

Cet automne
ai-je revisité
toutes mes eaux sombres
et bu profondément,
j’ai bu fatigué.
Accueil je vais,
plus assoiffé que jamais.



Den här hösten
har jag återbesökt
alla mina mörka vatten
och druckit djupt,
druckit mig trött.
Hem går jag,
törstigare än någonsin.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-06 11:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ma soif est profonde,
me conduit au fond de l'abîme
quand je tombe
je ne suis plus

Min törst är djup
leder min till avgrundens djup
när jag faller ner
finns jag inte mer
2021-12-06

  AiA Maria den fria


Superduperdjupet
leder hela vägen upp upp upp:)

Tack!
2021-12-06

    Sefarge VIP
Djupmytisk dikt
Som en förglömd
Brunn från forntiden!
;)
2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP