Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De Retour

Mes passions
je voulais ranger,
mais ils ont rampé
de retour,
à la table du dîner
avec la question:
sans nous,
que reste-t-il ?'



Mina passioner
ville jag lägga bort,
men de kravlade
tillbaka igen,
till middagsbordet
med frågan:
utan oss,
vad finns det kvar?




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-06 11:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sans les passions il ne reste plus rien, elles sont les seules que j'ai

Utan passionerna finns inget kvar
det är det enda jag har
2021-12-06

  AiA Maria den fria


En middagskonversation värd namnet:)

Tack!
2021-12-06

    Sefarge VIP
Lukuliskt berättigad
Frågoställning?
;)

2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP