Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


DET FINNS DAGAR

 

Jo visst det finns väl fortfarande bra dagar

dagar som jag faktiskt kommer ihåg

för att de antagligen betyder något

 

men det finns också de andra dagarna

de dagar som jag både glömt och gömt

gömt djupt där inne i mitt innersta inre

 

ja för det finns alltid den där rädslan

en rädsla att andra ska hitta dem

och kanske då döma mig för den jag var

 

så rädslorna väcker dessa minnen till liv 

väcker all den ångest som finns kvar i luften

i den luft som jag fortfarande andas in …och ut

 

Copyright © AndLou




Fri vers av AndLou VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-06 12:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det förflutnas spöke är svårt att bli av med, även om man förändrats.
2021-12-06

  Kungskobran VIP
Jag minns den jag var
men han finns inte kvar
2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP