Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aktar mig klokuggla


sträcker aldrig fram handen
till den som använder slagträ
för att få igenom sin vilja
det finns många som mött dem
de går gladeligen över lik
frågar mig varifrån kommer
det aggressiva luftdraget

Många perverterade










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2021-12-06 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP