Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~~~~~~ FAMN-ande ~~~~~~~haiku

 

Skogen omsluter

Jorden förenar rötter

Förbinder alltet




Bunden vers (Haiku) av AiA Maria den fria
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-12-06 12:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Snyggt greppade grenar!
2021-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som får mig att tänka på både naturen och människorna.
2021-12-06

  Öknens Ros VIP
Kan inte sägas bättre!
2021-12-06

  Kungskobran VIP
Myceler förbinder allt under jorden, utan dem skulle all växtlighet förtvina
2021-12-06

  ULJO
Sammanfattar allt i få ord.
2021-12-06

  Sparvögat VIP
Åh så vackert, jorden famnar skogens rötter…
2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria