Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grekfundering

Varför ser gamla grekiska tempel
ut som dom gör
Ett tak kan väl bäras upp av en slät vägg
men det kan ju göras snyggare
och kanske heligare
Om det nu
pelar någon roll




Fri vers av stenhur VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-06 13:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns inget heligt med de där templen.
De byggdes åt avgudar.
Vad mig anbelangar kunde de gärna jämnas med marken.

2021-12-10

    Lena Söderkvist VIP
Och kapitälen är ett kapitel för sig, men ingen orsak att kapitulera.
2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP